Belépés | Kosár 0 tétel, 0 Ft
0Menü
x
Az Ön kosara még üres!
A kiválasztott termék a kosárba került! KosárVásárlás folytatása
x
Belépés
Még nem reisztrált nálunk?Regisztráció Belépés

Új jelszó igénylése

Jelszó újraküldése
x
Regisztráció
Regisztráció
Kezdőlap / információk / Receptek / Töltött sertéscomb
<< Vissza a többi recepthez

Töltött sertéscomb

Melyik bort ajánlod hozzá: Bussay Esküvé
Beküldő: Póka Jánosné
Receptem hozzávalói:
  • 1,5kg sertéscomb
  • 2db sárgarépa
  • 1db zöldséggyökér
  • 2db kisebb savanyú uborka
  • 2db keményre főzött tojás
​Elkészítés:
Sertéscombot kívül izlés szerint fűszerezzük, közepét felszúrjuk, készítünk bele akkora jukat, hogy a közepesre főzött sárgarépát, zöldséggyökeret, savanyúuborkát, főtt tojásokat bele tudjuk helyezni. Arra vigyázzunk, hogy ne bökjük át teljesen a húst. Miután behelyeztük a tölteléket tűzzük össze. Előre beáztatott cseréptálba helyezzük. Körülbelül 2-2,5 órát sütjük fedő alatt. Amennyiben jónak találjuk mindkét oldalát lepirítjuk.
Pihentetés unán szeleteljük, párolt zöldségekkel, hasáb burgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat!
<< Nézd meg a többi receptet is.
=> A recept megosztásával, hozzászólással és a Facebook oldal lájkolásával szavazok!
(mind a 3 kötelező, A megosztások száma, csak oldalfrissítés után realizálódik)