Belépés | Kosár 0 tétel, 0 Ft
0Menü
x
Az Ön kosara még üres!
A kiválasztott termék a kosárba került! KosárVásárlás folytatása
x
Belépés
Még nem reisztrált nálunk?Regisztráció Belépés

Új jelszó igénylése

Jelszó újraküldése
x
Regisztráció
Regisztráció
Kezdőlap / információk / Receptek / Tejfölös-tárkonyos fácánleves
<< Vissza a többi recepthez

Tejfölös-tárkonyos fácánleves

Melyik bort ajánlod hozzá: Bussay Szürkebarát 2015
Beküldő: Fajcsák Sándorné
Receptem hozzávalói:
  • 1 fácánmell
  • 3-4 db sárgarépa
  • 2 db fehérrépa
  • 1 kisebb fej zeller
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 mokkáskanál tárkony
  • 1 kis pohár tejföl
  • 1 evőkanál liszt
  • só, bors
  • erőleveskocka
  • étolaj
Elkészítés:
A fácánmellet, a sárgarépát, a fehérrépát, a zellert apró kockákra vágjuk. A húst az olajon megfuttatjuk, hozzátesszük a zöldségeket, azzal együtt megpirítjuk, majd felöntjük erőlevessel. Hozzáteszünk egy fej vöröshagymát, sózzuk, borsozzuk.
Amikor minden megpuhult, a tejfölt elhabarjuk a liszttel, s besűrítjük vele a levest.
A hagymát kivesszük. A tetejére szórjuk a tárkonyt, s kiforraljuk.
<< Nézd meg a többi receptet is.
=> A recept megosztásával, hozzászólással és a Facebook oldal lájkolásával szavazok!
(mind a 3 kötelező, A megosztások száma, csak oldalfrissítés után realizálódik)