AKCIÓ!
✅ Minden 5 megvásárolt palackhoz, +1-et küldünk ajándékba (kizárólag a nem akciós termékekre vonatkozik!), amit mi választunk ki Neked!
✅ Ezen felül pedig, 5 palacktól a házhoz szállítás díjmentes!
---
Nézd meg a kínálatunkat és válaszd a számodra legmegfelelőbbet! Ugrás a Borokhoz (Kattints!)

Narancsos kacsacomb

Melyik bort ajánlod hozzá: Bussay Olaszrizling
Beküldő: Kosztelnik Lászlóné
Receptem hozzávalói:
  • 5db kacsacomb,
  • 4db narancs
  • 1dl Bussay olaszrizling
  • 2 evőkanál cukor
  • olaj
  • szegfűszeg
  • fél dl narancsszörp
Elkészítés:
A combokat bedörzsöljük sóval, majd mindkét oldalát forró olajon átsütjük. 2 narancsot felkarikázunk, megtűzdeljük szegfűszeggel. A combokat olajozott tepsibe tesszük,rárakjuk a narancskarikákat, és letakarva sütjük.A szószhoz a cukrot 1 kanál olajon karamellizáljuk, hozzáadjuk a narancsok levét, szörpöt,bort, és 1 narancs héjat. kevergetve főzzük.
Tálaláskor meglocsoljuk vele a combokat.