Belépés | Kosár 0 tétel, 0 Ft
0Menü
x
Az Ön kosara még üres!
A kiválasztott termék a kosárba került! KosárVásárlás folytatása
x
Belépés
Még nem reisztrált nálunk?Regisztráció Belépés

Új jelszó igénylése

Jelszó újraküldése
x
Regisztráció
Regisztráció
Kezdőlap / információk / Receptek / Mennyei bőrös lazac
<< Vissza a többi recepthez

Mennyei bőrös lazac

Melyik bort ajánlod hozzá: Bussay Esküvé
Beküldő: Ujvári Peter
Receptem hozzávalói:
  • 70 dkg bőrös lazac
  • Só, bors
  • fokhagyma
  • vaj
  • friss saláta
Elkészítés:
Idő kb 20 perc. Egyszerű, megis ínycsiklandó.
A bőrös lazacot megmosom, sóval meghintem, fokhagymával jól átdörzsölöm (vagy a lángosozóknál megszokott módon megkenegetem). Friss bors és mehet a vajjal kikent serpenyőbe. Nem forgatom, mert a bőrt úgysem eszem meg. Néhány perc elegendő! Figyelem, hogy ne süssem túl, szép rózsaszín maradjon a közepe.
Salátával találom, finom behűtött Bussay Esküvét kortyolgatok a finom falatokhoz. Hmmm...
Jó étvágyat kívánok!
<< Nézd meg a többi receptet is.
=> A recept megosztásával, hozzászólással és a Facebook oldal lájkolásával szavazok!
(mind a 3 kötelező, A megosztások száma, csak oldalfrissítés után realizálódik)