Gombás rántott palacsinta

Melyik bort ajánlod hozzá: Bussay Pinot Noir 2016
Beküldő: Fajcsák Sándorné
Receptem hozzávalói:
  • 10 db sós palacsinta
A töltelékhez:
  • 30 dkg gomba
  • 5 tojás
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1-2 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld
  • ízlés szerint só, bors, ételízesítő
  • 5 evőkanál olaj
  • Panírozáshoz: Liszt, tojás, zsemlemorzsa
  • Sütéshez: Olaj
Elkészítés:
Miután kisütöttük a sós palacsintákat, az olajban üvegesre pároljuk a hagymát, majd rádobjuk a megtisztított, apróra szeletelt gombát.
Ízesítjük a fenti hozzávalókkal, és zsírjára sütjük. Ha langyosra hűlt, megtöltjük vele a palacsintákat.
A palacsinták végét behajtjuk, és úgy göngyöljük fel.
Panírozzuk, forró olajban kisütjük.