MERT A BUSSAY BORNAK NEM CSAK LELKE VAN! "Jön egy fuvallat, és igen, szőlő kell azért, hogy egy darabig szolgája lehessek ennek a dűlőnek. Volt ennek már ezer szolgája, most is van egy, hát ezt akartuk. B.L."
Melyik bort ajánlod hozzá: Bussay Olaszrizling 2016 Beküldő: Surányi Mária Receptem hozzávalói:
20 dkg fehérrépa finomra szeletelve
1 evőkanál zabliszt
1/2 liter tej vagy rizstej
1 nagy csokor koriander
1 evőkanál olívaolaj vagy vaj
só
Elkészítés:
A zsiradékon megpirítjuk a fehérrépát, megszórjuk a liszttel és kicsit átpirítjuk. Fokozatosan, folyamatos kevergetés mellett felöntjük a tejjel, összeforraljuk és hidegen tálaljuk. Feltétnek halat választhatunk.
https://ec.europa.eu/agriculture