5+1 Grilltipp

Mi kell egy jó grillezéshez?
Itt a grillezés ideje! Ebben a bejegyzésben összeszedtünk Neked pár tippet, amitől még tökéletesebb lesz a sütés a szabadban.

 

1. Használj jó minőségű faszenet, vagy ha fát szeretnél használni, akkor legyen az bükk, gyertyán, vagy akác.
2. A húst pácold be már sütés napját megelőző este. A pácoláshoz használj sót, borsot, mustárt, olajat, mézet, lilahagymát és amit még szeretnél.
3. Gondolj a Vegákra is és pácolj be nekik zöldségeket. Cukkini, padlizsán, gomba, hagyma, fokhagyma (az egész fejet csak simán vágd félbe, a gerezdekre merőlegesen). Arra érdemes még odafigyelni ebben az esetben, hogy minden teljesen külön legyen a húsoktól és ne használd ugyanazokat az eszközöket előzőleges tisztítás nélkül. Ezzel kapcsolatban azt is fontos még hozzátenni, hogy azt is jó betartani, hogy előszőr a Vegák számára érdemes megsütni az ételeket, így ők is nagyon meg lesznek elégedve, nem beszélve arról, hogy a húsok is még zamatosabbak lesznek tőle.
4. Készíts salátákat. A salátát köretként is lehet fogyasztani, így könnyedebbé teszi az étkezést és nem terheljük túl a gyomrunkat sem.
5. A kellemes zenéről se feledkezz meg, valamint a kényelmes fekvő és ülő alkalmatosságokról.
+1. Az utolsó tippünk pedig az egyik legfontosabb összetevője egy grilleseménynek, ami nem lehet más mint a Bussay borok. Gondoskodj róla előre, így ha a sütésnél valami félre is sikerül, a vendégek akkor is meg lesznek elégedve mindennel.

Hogy mi is hozzájáruljunk a Grillparty-hoz, most 1 palack Bussay-t adunk ajándékba, abban az esetben, ha másik 5 palackkal rendelsz webáruházunkban. A szállításra se legyen gondod, úgy 5 palacktól a szállítás díját is eltöröltük az akció ideje alatt.

Ne is késlekedj, rendeld meg most a borokat webáruházunkból! 

Irány a webáruház >>