AKCIÓ!
✅ Minden 5 megvásárolt palackhoz, +1-et küldünk ajándékba (kizárólag a nem akciós termékekre vonatkozik!), amit mi választunk ki Neked!
✅ Ezen felül pedig, 5 palacktól a házhoz szállítás díjmentes!
---
Nézd meg a kínálatunkat és válaszd a számodra legmegfelelőbbet! Ugrás a Borokhoz (Kattints!)

Gombás rántott palacsinta

Melyik bort ajánlod hozzá: Bussay Pinot Noir 2016
Beküldő: Fajcsák Sándorné
Receptem hozzávalói:
  • 10 db sós palacsinta
A töltelékhez:
  • 30 dkg gomba
  • 5 tojás
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1-2 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld
  • ízlés szerint só, bors, ételízesítő
  • 5 evőkanál olaj
  • Panírozáshoz: Liszt, tojás, zsemlemorzsa
  • Sütéshez: Olaj
Elkészítés:
Miután kisütöttük a sós palacsintákat, az olajban üvegesre pároljuk a hagymát, majd rádobjuk a megtisztított, apróra szeletelt gombát.
Ízesítjük a fenti hozzávalókkal, és zsírjára sütjük. Ha langyosra hűlt, megtöltjük vele a palacsintákat.
A palacsinták végét behajtjuk, és úgy göngyöljük fel.
Panírozzuk, forró olajban kisütjük.