Belépés | Kosár 0 tétel, 0 Ft
0Menü
x
Az Ön kosara még üres!
A kiválasztott termék a kosárba került! KosárVásárlás folytatása
x
Belépés
Még nem reisztrált nálunk?Regisztráció Belépés

Új jelszó igénylése

Jelszó újraküldése
x
Regisztráció
Regisztráció
Kezdőlap / információk / Receptek / Föstölt halsaláta
<< Vissza a többi recepthez

Föstölt halsaláta

Melyik bort ajánlod hozzá: Bussay Szürkebarát (Pinot Gris)
Beküldő: Kosztelnik Lászlóné
Receptem hozzávalói:
  • 60dkg füstölt hal
  • 1 sárgadinnye
  • 1 csokor kapor
  • 1dl majonéz
  • 2dl tejföl
  • 2 evőkanál tejszínes torma
  • 2 evőkanál Bussay Szürkebarát
​Elkészítés:
A halat darabokra tördeljük, a dinnyéből apró gombocokat vájunk ki. A majonézet elkeverjük a tejföllel, tormával, kaporral és a borral. Sóval, borssal ízesítjük. A halat összeforgatjuk a dinnyével és ráöntjük az öntetet.
Citromszeletekkel tálaljuk.
<< Nézd meg a többi receptet is.
=> A recept megosztásával, hozzászólással és a Facebook oldal lájkolásával szavazok!
(mind a 3 kötelező, A megosztások száma, csak oldalfrissítés után realizálódik)