Belépés | Kosár 0 tétel, 0 Ft
0Menü
x
Az Ön kosara még üres!
A kiválasztott termék a kosárba került! KosárVásárlás folytatása
x
Belépés
Még nem reisztrált nálunk?Regisztráció Belépés

Új jelszó igénylése

Jelszó újraküldése
x
Regisztráció
Regisztráció
Kezdőlap / információk / Receptek / Cukkinis tonhalfasírt salátával
<< Vissza a többi recepthez

Cukkinis tonhalfasírt salátával

Melyik bort ajánlod hozzá: Bussay Olaszrizling
Beküldő: Szőke Zsuzsanna
Receptem hozzávalói:
  • 2 db salátacukkini
  • 3 db újhagyma
  • 2 db tojás
  • 1 db tonhalkonzerv (olívaolajos)
  • só, bors, ételízesítő
  • pirospaprika
  • fokhagymapor
  • 5 marék zsemlemorzsa
​Elkészítés:
A cukkiniket meghámozzuk, lereszeljük majd sózzuk, és állni hagyjuk. Az újhagymát apróra vágjuk, a tonhalról leöntjük az olajat, majd a tojásokkal összekeverjük, és ízlés szerint fűszerezzük.A kinyomkodott cukkinit hozzákeverjük, majd a zsemlemorzsával sűrítjük, jól összegyúrjuk és tenyérnyi fasírtpogácsákat formázunk belőle. Kipapírozott, nagyméretű tepsibe rakjuk, és 180 fokon, kb. 20 percig sütjük.
Kevert salátával és egy pohár Bussay Olaszrizlinggel tálaljuk, nyári kerti partik tökéletes menüje.
<< Nézd meg a többi receptet is.
=> A recept megosztásával, hozzászólással és a Facebook oldal lájkolásával szavazok!
(mind a 3 kötelező, A megosztások száma, csak oldalfrissítés után realizálódik)