Belépés | Kosár 0 tétel, 0 Ft
0Menü
x
Az Ön kosara még üres!
A kiválasztott termék a kosárba került! KosárVásárlás folytatása
x
Belépés
Még nem reisztrált nálunk?Regisztráció Belépés

Új jelszó igénylése

Jelszó újraküldése
x
Regisztráció
Regisztráció
Kezdőlap / Bussay borok / A nyár kedvencei borválogatás
Különleges boraink »
A nyár kedvencei borválogatás-Bussay borok
Ahogy mi látjuk

A nyár kedvencei Bussay borválogatás tartalmazza:

🍷 Olaszrizling 2017
A 16 os olasz kapcsán felbúzdulva, még finomítottunk mind a szőlészeti és borászati részén.  Ez annyit jelentett hogy egy külön álló olasz területről jött be a tétel, ami már a metszéstől kezdve erősebb hozamkorlátozást kapott mint az megszokott. Az apró fürtű olaszból 9 fürt helyett  6 maradt csak a tőkén !!!! koncentráltabb ízeket, savakat adva. Szeptember közepén szedtük, szintén 24 órát héjon ázott hidegen, majd préseltük. 1 db 1200 literes 12 éves hordóban és egy  400 literes tartályban erjedt spontán, elképesztő virág illatok keringtek a hordó körül.  A  várakozásokat felülmúlta a tétel. Az aromák ,illatok megtartása érdekében,jóval korábban palackoztuk mint az a pincészetnél megszokott. Január végén kikerült a hordóból és február óta palackban feljődik. Új címkét kapott, ikonikus kutyánkat Joystickot ábrázoltuk.

🍷 Rajnai Rizling 2016
A rajnai rizling az egyik legmegbízhatóbban teljesítő szőlőfajta, minden évben mutat szépséget. A kezdeti aromák leginkább egy friss, tavaszi virágos rétre emlékeztetnek, ehhez idővel a fajtára jellemző petrolosság társul. Szájban a citrusok hada jelentkezik, idővel pedig tropikális aromákkal egészül ki. Gazdagsága és hömpölygő teste mellett ásványok is előkerülnek, szerkezete megbonthatatlan. A csörnyeföldi rajnai rizling megmutatja a termőhely nagyságát, mely kiemelkedő évjáratokban képes Tokajhoz és Somlóhoz mérhető fehérborokat adni.

🍷 Bussay Esküvé 2016
Az alapot az olaszrizling és a rajnai rizling szolgáltatja, időnként fűszerezésképpen került hozzá kevés tramini és sárgamuskotály is. A birtok boraival ismerkedőknek az első lépcsőfok lehet, hiszen bepillantást nyerhetünk a Kövecs-hegy rejtett értékeibe, igazi zalai ízek mentén kalandozhatunk. A „Bussay-stílushoz” méltóan remekül érik palackban, csodás aromákkal és teltséggel gazdagodik az idők folyamán. Nem egy könnyű „egynyári borra” számítsunk, hanem egy komoly csörnyeföldi szépségre.

🍷 Pinot Noir 2016
A Bussay Pincészet a kékszőlők legelegánsabb fajtáját, a vörösborok hercegét, a Pinot Noirt is gondozásába vette. Színében a rubin különböző árnyalatai játszanak. Illatában csalhatatlanul Pinot Noir; pirosbogyós gyümölcsök, cseresznye, szeder, szamóca, avaros, gombás fuvallat az erdő mélyén. Szájban folytatódik az ízkavalkád, a gyümölcsös és földes jegyek váltják egymást, savai remekül egyensúlyban tartják a húsos testet. Tökéletes kísérője a kacsának vagy gombával készült ételeknek, remek gasztróbor!

A kedvezményes ár a teljes csomagra, a 4 palack együttes megvásárlására vonatkozik.

A nyár kedvencei borválogatás 2016, 2017

Facebook Megosztás

Jellemzők

Évjárat: 2016, 2017
Élvezd a nyarat Bussay borokkal
Egység ár:
Áraink bruttó árak
Palack ár 6 palack felett Érdeklődjön

Elérhető

A kedvezményes ár a teljes csomagra, a 4 palack együttes megvásárlására vonatkozik.