Belépés | Kosár 0 tétel, 0 Ft
0Menü
x
Az Ön kosara még üres!
A kiválasztott termék a kosárba került! KosárVásárlás folytatása
x
Belépés
Még nem reisztrált nálunk?Regisztráció Belépés

Új jelszó igénylése

Jelszó újraküldése
x
Regisztráció
Regisztráció
Kezdőlap / Szeletben sült sertéskaraj

Szeletben sült sertéskaraj

Melyik bort ajánlod hozzá: Bussay Olaszrizling
Beküldő:  nagy laszlo matyad
Receptem hozzávalói:
  • 6 karaj szelet
  • só, bors
  • őrőlt pirospaprika
  • liszt
Elkészítés:
A karaj szeleteket sózom és borsozom, majd paprikaslisztben megforgatom. Gyengén olajozott tepsiben folia alatt cca 150 percig sutom. Az utolsó 10 percet fólia nelkül.
Gombas rizskörettel tálalom.
Jó étvágyat!