Belépés | Kosár 0 tétel, 0 Ft
0Menü
x
Az Ön kosara még üres!
A kiválasztott termék a kosárba került! KosárVásárlás folytatása
x
Belépés
Még nem reisztrált nálunk?Regisztráció Belépés

Új jelszó igénylése

Jelszó újraküldése
x
Regisztráció
Regisztráció
Kezdőlap / Füstölt pisztrángos spagetti

Füstölt pisztrángos spagetti

Melyik bort ajánlod hozzá: Bussay Olaszrizling 2016
Beküldő: Nagy Patrícia Eszter
Receptem hozzávalói:
  • 200 g Füstölt pisztráng
  • 120 g Spagetti
  • 4 csokor Kapor
  • 10 g Vaj
  • 1 evőkanálnyi Olívaolaj
  • 1-1 csipet Só, Bors
Elkészítés:
Főzd a spagettit 6-7 percig egy fazék forrásban lévő sós vízben. Szűrd le, és tedd félre. A pisztrángot vágd darabokra. Aprítsd fel a kaprot. Melegítsd fel a vajat és az olajat egy magas falú serpenyőben, add hozzá a spagettit és óvatosan keverd össze, majd sózd és borsozd. Alacsony lángon rotyogtasd 5 percig.
Keverd hozzá a füstölt pisztrángot és a kaprot.